Aktiva Vedum

Projektet Aktiva Vedum är till stor del finansierat av små lokala eldsjälar. Alla i föreningen som jobbar för Vedums utveckling gör detta ideellt. Projektet sponsras även med förbrukningsvaror från lokala handlare.

Gå dit...

Leva på landet

Vi som har format denna sida ÄLSKAR Vår landsbygd. Det finns inget bättre ställe att bo på, ingen vackrare natur, inga underbarare smultronställen. Den här hemsidan är för dig som vill flytta till landet.

Gå dit...

Vara Kommun

Här hittar du allt som rör Vara kommun. barn och utbildning, bygga och bo, kultur och fritid, miljö, näringsliv och arbete, politik och organisation, samhällsinformation social omsorg och mycket mer.

Gå dit...

Bitternas Historia

Bengt Wadbring har sammanställt en fantastisk historiesida om bitterna Nådens år 1384 omnämnes Bitärna sokn norr om Herrljunga för första gången. Det berättas om att Bitterna i gamla tider varit 'ett slagfält.

Gå dit...

Upplev Vedum
Det finns mycket att uppleva i trakten, varför det finns upplevelsepaket att köpa för din/dina käras födedelsedag, festen/barnkalaset, naturupplevelsen, matupplevelsen med mera. Klicka här för att hitta ditt upplevelse-paket!